Lehetséges ez agydaganat?
24 éves nő vagyok kb. három évvel ezelőtt be vertem a fejemet és kicsit be is tört eléggé vérzett és egy pillanatra elvesztettem az eszméletemet orvosnál nem voltam mert hamar rendeződött a helyzet és semmilyen bajom nem volt utána. Időszakonként sokszor fáj a fejem van hogy három négy hónapig egyáltalán nem fáj aztán van hogy egy hónapig folyamatosan fáj a fejem. Ilyenkor valamiért mindig az ugrik be hogy nem-e a fejsérülés miatt esetleg agydaganatom van.
Amikor pedig megnyomom a fejem ott hátul ahol volt a sérülés a fejemen akkor érzem hogy egy picit érzékenyebb és fáj. A vérnyomásom általában alacsony és nagyon rá stresszelek erre az agydaganatra esetleg lehet az is hogy ezért fáj már a fejem mert annyira idegeskedek rajta?
A fejsérülések sokszor nagyon véreznek akkor is, ha nem komolyak (a fejbőrön rengeteg a kis ér).
Sokkal valószínűbb, hogy migréned van, ha tényleg egy hónapig fáj. Inkább erre kérj valamit az orvostól, persze ha meg akarsz nyugodni, neki is mondhatod a gyanúdat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!