Hogyan tudnék reggel munka előtt még otthon kakilni? Van erre valami módszer?
Sziasztok!
Elnézést ha kicsikét kellemetlen a kérdés, viszont lehetséges hogy valaki tud nekem tanáccsal szolgálni.
Egy irodában dolgozom néhány hete (első munkahelyem), a bioritmusom viszont kora délutánra van beállva, rendszerint akkor kell vécére mennem. Sulis éveimben is mindig ekkor jártam, miután hazaértem.
Csak ugye most reggel 9-től du. 5-ig bent vagyok és csak hat körül esek haza. Első pár hétben mindig valahogy hazavittem, de múlt héten már úgy voltam vele hogy nem szenvedek és elmentem vécére munkahelyen.
Viszont ebből nem szeretnék rendszert, jobb, komfortosabb, higienikusabb ez otthon (főleg hogy egy helységből nyílik a mi mosdónk a férfi kollégákéval, egy fal választ el csupán két fülkét), szeretnék átállni a reggel otthoni kakilásra.
Hogyan tudnék magamon segíteni ilyen tekintetben?
Mindenkinek más amúgy, van akit egy pohár tej megszalaszt
Van akit a lekváros tej sem :)
Ha nem állna be, akkor duclolaxot próbáld meg , mondjuk a cseppet
10-20 cseppet ír, de ugye ha kevesebbet használsz, nem hajt meg csak rásegít. Hátha ezzel be tudod "állitani"
( Cigi+kávé volt nekem éveken keresztül, most leszoktam és én ezzel állítottam be . )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!