123466 kérdése:
A glicerin kup mennyire lazitja meg a szekletett?
Figyelt kérdés
2021. márc. 14. 21:26
2/6 A kérdező kommentje:
4-5napja nem wcztem csak azer kerdezem
2021. márc. 14. 21:31
3/6 A kérdező kommentje:
Es a dulcosoft?
2021. márc. 14. 21:32
4/6 anonim válasza:
Valójában annyi történik, hogy a glicerin hatására víz áramlik be a környező szövetekből a végbélbe és ez a feszítő érzés indítja el a perisztaltikus bélmozgást.
5/6 anonim válasza:
Nem hajt meg, csak könnyebben ki tudod nyomni! Én nem használok semmilyen hashajtót, meg más székletlazítót, mert mind meghajt! Egyébként meg amióta rászoktattam magam a minden reggeli székletürítésre, nincs dolgom ilyen szerekkel!
6/6 anonim válasza:
A glicerines kúp nem hajtó hatású. A végbélbe besült széklet eltávolítására alkalmas.
A 4-s már elmagyarázta a hatásmechanizmusát.
Iszol elég folyadékot? Eszel kellő mennyiségű,rostban gazdag táplálékot? Mozogsz?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!