Folyamatos félelem érzete, és még néhány tünet lehet stressztől? Vagy szervi probléma?
Próbálom sorrendbe tenni, leírni a tüneteimet.
•Kb 1 hónapja elkezdett fájni a vállam, a lapockám. Kenegettem, tornáztattam.
•Megtudtam, hogy az egyik közelebbi ismerősömnek agydaganata van.
• Vállaltam egy plusz munkát, ami kicsit leterhelt.
• Észrevettem, hogy éhes vagyok, de étvágyán nincs.
• Néha olyan furcsa, enyhe rosszullétek jönnek rám: pici szédülés, székelési inger. Aztán elmúlik. De a gyomrom tájékán megmarad ez a furcsa érzés, puffadásos émelygés, égető érzés.
•Hirtelen rámtörő éhség, amit nem csillapít az evés.
• A legújabb pedig, hogy szinte ma egész nap, egy belső remegés érzetem van, mintha folyamatosan izgulnék, félnék. Konkrét okom nincs rá, de ez az egész helyzet nagyon megvisel.
•Néha érzem a fülemben a szívdobogásom, vagy eleve a testem lüktetését, remegését.
• Testhőmérséklet normális.
•Gyakrabban fáj a fejem, de fájdalomcsillapító hat rá.
Fogok orvoshoz menni, de ezen héten nem kaptam időpontot. És nagyon emészt ez a dolog. Esetleg tudnátok tanácsot adni, hogy mitől lehet, hogyan nyugtassam magam, Mit tehetnék?
Pl. egy szendvics vagy keksz.
Ezekre gondoltam én is. Okvetlen említeni fogom az orvosnak. Köszönöm a válaszodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!