Lehetek COVID-os?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Ma olyan 7fele elkezdtem rosszul érezni magam, fájt kezem lábam, főleg a hátam. Mint amikor haza érek egy kiadós meló után. Ami most lehetetlen mert 1 hete itthon vagyok. 1 óra alatt úgy le romlott az állapotom, hogy csaknem 40 fokos lázam van, levegőt alig kapok. Nem akarom feleslegesen hívni a dokit, mert már egyszer voltam teszten, és vagy 2 hétig tartott mire meg lett minden, és kézbe kaptam az eredményt.
Előre is köszönöm szépen a válaszokat.
2021. márc. 3. 20:06
11/18 anonim válasza:
Ha rosszul vagy, ne habozz mentot hivni/korhazba menni. Adnak oxigent, az csodat tesz. Persze remelem erre nem kerul sor.
13/18 A kérdező kommentje:
Igen lett, pozitív... 😞😞😞
2021. márc. 4. 17:39
14/18 anonim válasza:
Sajnálom, jobbulást!
Hogy vagy azóta?
15/18 A kérdező kommentje:
Nagyon rosszul. Fáj a hátam, mellkasom. Nagyon sokat alszok, viszont bármit eszek, ki jön belőlem. Borzalmas... Senkinek sem kívánom.😞
2021. márc. 5. 11:02
16/18 anonim válasza:
Van otthon pulzoximeter? Ha nem, érdemes lenne beszerezni, azzal tudod ellenőrizni a vér oxigén ellátottságát. Háziorvosok is javasolják. Szedj d vitamint, igyál rengeteget, ha a víz nem esik jól (nekem nem csúszott) akkor mézes teát aszkorbinsavval. Nekem ezek segítettek. Ha pedig nagyon rosszul érzed magad mindenképpen hívj segítséget.
18/18 A kérdező kommentje:
Nem nagyon. Ma volt a nagy teszt, az is pozitív. Azóta 1x majdnem kórházba kerültem, egyik nap jobb, aztán vissza esek. Nagyon rossz. De birom. 🥰
2021. márc. 9. 18:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!