Ma olyan 7fele elkezdtem rosszul érezni magam, fájt kezem lábam, főleg a hátam. Mint amikor haza érek egy kiadós meló után. Ami most lehetetlen mert 1 hete itthon vagyok. 1 óra alatt úgy le romlott az állapotom, hogy csaknem 40 fokos lázam van, levegőt alig kapok. Nem akarom feleslegesen hívni a dokit, mert már egyszer voltam teszten, és vagy 2 hétig tartott mire meg lett minden, és kézbe kaptam az eredményt.
Lehet persze,így most nem lehet megmondani,lehet egy sima megfázás is,nekem is így volt,hogy rosszul voltam,majd 2nap múlva meg elillant,és nem covid volt..
2021. márc. 3. 20:10
2/18 anonim válasza:
ez elég durva, én már tuti hívnék orvost, ügyeletet
2021. márc. 3. 20:10
3/18 anonim válasza:
Minket szombaton teszteltek,vasarnap megvolt az eredmeny. Szerintem nyugodtan hivd a dokit. Bar negativ lett a tesztünk,de fiamnak es nekem is vannak tuneteink,valamint kontaktok vagyunk,igy karantent kaptunk,ami penteken jar le
2021. márc. 3. 20:12
4/18 anonim válasza:
Lehetsz-e covidos? Igen, bárki lehet covidos. Azt soha nem lehet kimondani, hogy valaki biztos nem covidos. Még negatív teszt után sem, mert vannak álnegatív eredmények.
2021. márc. 3. 20:17
5/18 anonim válasza:
Nos elképzelhető szerintem. Az egyik ismerősöm is fulladt nagyon, fájt a háta, csúnyán köhögött és belázasodott.
Pozitív lett, ráadásul kapásból tüdőgyulladása is lett. :/
Szerintem hívd fel holnap reggel a háziorvosodat és számolj be a tüneteidről.
Először úgyis gyorstesztet fognak csinálni ilyen tünetekkel!
Mielőbbi jobbulást kívánok!
2021. márc. 3. 20:18
6/18 anonim válasza:
Amúgy hihetetlen hogy a tavalyi év óta minden egyes tünetnél az ember rögtön a covidra gondol, pedig számos egyéb ok lehet a háttérben.
2021. márc. 3. 20:20
7/18 anonim válasza:
igen, lehet.
De itt a képben, és az ember számításba veszi.
Én most pl megfáztam, tüsszögök, szóval tuti nem az, de a torokfájás miatt átfutott az agyamon.
Bár nagyimhoz mehetnék így is, de nagy bevételkiesést okoznék a családnak
2021. márc. 3. 20:29
8/18 anonim válasza:
"csaknem 40 fokos lázam van, levegőt alig kapok" - az biztos, hogy ez nem egy nátha. Hívd szerintem fel az orvost.
2021. márc. 3. 20:46
9/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a választ. Ma felhívtam házidokim, küld tesztet. Éjjel nagyon rosszul voltam, így rá vettem magamat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!