Létezik olyan betegség vagy orr elváltozás amitől normál esetben nem kapom levegőt?
Figyelt kérdés
Nem kapok levegőt pár éve normálisan, voltam mindenfele, lehet hogy aszthma miatt, de a gyógyszerek amiket írtak, elméletileg tünetmentessé kellene tegyenek. Voltam orrkagylókisebbítésen is de ugyanez a szitu.
Kicsit viccesen hangzik, de 2 napja észrevettem, ha egy kicsit feltűröm az orrom sokkal jobban kapok levegőt. Ötlet, hogy mitől lehet?
2021. márc. 2. 12:05
3/3 A kérdező kommentje:
A polipot kizárta a doki.
Orrsövényferdülés mondta van egy pici, nemtudom ekkorát befolyásolhat-e.
Ha orrsövényferdülés, akkor lehetséges hogy ha kicsit “feltűröm” az orrom, akkor jobban kapok levegőt?
2021. márc. 2. 12:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!