Mit tegyen már ez ellen az elviselhetetlen fejtető és Tarkő fájdalom rá?
Figyelt kérdés
Annyira azok fájni hogy majd szettduran a tarkón és fejem tetején és Örömvölgy mikor lélegzet mint egy lyukas gumi és szám ezáltal a fájdalomtól teljesen félrecsúszott minek a tünetei ezek???, Mit kellene tenni miért van ez szerintetek mint ha agyonverték szétverték vagy több litert vért vesztettem volna és ez a rossz közérzet elviselhetetlen pedig semmit sem kaptam akkor mi lehet???2021. febr. 27. 16:31
11/46 A kérdező kommentje:
még az alkohol sem viszi el és a Bruffen sem !! lehet kokain kellene??
2021. febr. 27. 17:15
12/46 anonim válasza:
kérdező én próbáltam neked választ adni hogy boldogulj de ilyen hozzáállással ne várj sok válaszra...azért is írtam ORVOST
13/46 A kérdező kommentje:
milyen orvos??? pszihiáterhez járok és említettem neki és abbahagyta az injekcio adást mégis rajtam van ez voltam fej ct is !!
2021. febr. 27. 17:19
14/46 anonim válasza:
Eskü strokeot kaptam miközben olvastam...
nyugalom ember.
menj orvoshoz itt nem fogsz kapni 100% pontos választ...
16/46 A kérdező kommentje:
szerintetek akkor mi ez ??? mint laikus??
2021. febr. 27. 17:37
17/46 anonim válasza:
16.nem tudom írtam neked választ de ha nem élsz vele nem tudom akkor mihez kezdj...képet is már törölték amúgy
18/46 anonim válasza:
Esküszöm nem értek semmit a kérdésből :D...
20/46 A kérdező kommentje:
semmi ugyanugy rajtam vannak esek a elviselhetelen tünetek!!!
2021. febr. 27. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!