Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ez minek a jele? (bővebben lent)

Ez minek a jele? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Pár napja, köhögök, gennyes váladékot, néha nyom, és néha fáj a mellkasom, a nyirokcsomóm be van duzzadva, fáj a torkom. ez tüdőrák, nagyon félek.

14/F

2010. aug. 17. 16:23
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

elmegyek holnap, csak attól félek valami rossz lessz,

szerintetek nagy a para?

2010. aug. 17. 17:00
 12/13 anonim ***** válasza:

Annyira beparáztál a ráktól, hogy az akut hörghurutodat nem kezelteted ki...Gennyes köpet, nyirokcsomó duzzanat, fájdalom a gyulladás jele.

Nyugodjál meg, biztosan nincsen tüdőrákod!

Az egész a bagó miatti lelkiismeret furdalásod miatt van. Ami lehet is, mert nagyon korai még 14 évesen elkezdeni, és később, amikor később lehet, hogy tényleg baj lesz (lehet többféle súlyos is), akkor esetleg visszasírod ezeket az éveket, hogy milyen hülye voltál!

Na jobbulást és irány a doki!

2010. aug. 17. 17:01
 13/13 Dodesz.. ***** válasza:

Szia, menj el dokihoz ja...Anyáék engem is elvittek, mert már hetek óta köhögtem, én is így...De nekem csak lerakódott a..Nemtudom már hova :D^^

És szokj le a cigiről!!! Hidd el, jobban jársz!

15/L

2010. aug. 17. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!