Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ez minek a jele? (bővebben lent)

Ez minek a jele? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Pár napja, köhögök, gennyes váladékot, néha nyom, és néha fáj a mellkasom, a nyirokcsomóm be van duzzadva, fáj a torkom. ez tüdőrák, nagyon félek.

14/F

2010. aug. 17. 16:23
1 2
 1/13 anonim válasza:
menyel a háziorvoshoz majd ott kiderül hogy mi a bajod.
2010. aug. 17. 16:31
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem, de elég súlyos. Ilyen betegségekbe van úgy, hogy elhalhal a tüdő egy része és az okozhat rákot.
2010. aug. 17. 16:32
 3/13 anonim ***** válasza:

Menjél dokihoz..

Pont tüdőrák?

Annyi légúti nyavaja van.. torok-tüdő-mellhártya gyuszi.. ezek bármelyike, és kombinációja is lehet.. doktorbácsi majd ír fel neked olyan kis cukorkákat, amit be kell venni..

2010. aug. 17. 16:34
 4/13 anonim ***** válasza:
Bár én nem hozzáértő vagyok, de az első és legfontosabb, hogy megnyugodjál és szépen elzúzz az orvoshoz. De miért mindjárt tüdőrakéta? 14 évesen... a torokfájdalom és a duzzadt nyirokcsomók inkább valamilyen légúti fertőzésre utalnak. Szóval nyugi és irány a dottóre.
2010. aug. 17. 16:36
 5/13 A kérdező kommentje:

azért gondoltam a rákra, mert rossz társaságba keveredtem , és rászoktam a dohányzársa...

és nagyon félek, holnap go doki.

2010. aug. 17. 16:37
 6/13 anonim ***** válasza:

és hány éves korodban? 1? azért a tüdőrákot sem "adják ingyen".. na jó, ez morbid volt

fáj a torkod, ez jó jel, már amennyire akármilyen betegségtünetet lehet így titulálni

2010. aug. 17. 16:41
 7/13 A kérdező kommentje:

azt olvastam hogy a tüdőrák kialakulásához minimum 15 év kell, ez igaz,

nem vagyok kiváncsi, leszólós kommentekre, nem érdekelnek, az olyat tartsátok meg magatoknak...

2010. aug. 17. 16:43
 8/13 anonim ***** válasza:
senki nem szólt le, próbálnak megnyugtatni és a helyes irányba terelni. egyébként megértelek, mert ennyi idős koromban nekem is gyakran voltak hasonló félelmeim... de kinövi az ember :))
2010. aug. 17. 16:48
 9/13 A kérdező kommentje:

nem az, csak minden spanom direkt hülyit még tovább, aztán tényleg beparázok, próbálok utána olvasni, de hát hiába.

csak annyit tudtam meg a netről hogy a tüdőrákhoz sok idő kell, meg ha rákos lennék, akkor nem birnék semmit se csinálni, és véreset köpnék. futni birok, voltam aszthmámmal kontrolonn ott a tüdőm 100%os volt ( ilyen valamibe kellet belefújni)

csak nagyon parázok mert élni akarok még.. : D

2010. aug. 17. 16:52
 10/13 anonim ***** válasza:

"tényleg beparázok, próbálok utána olvasni, de hát hiába. "

Az orvosok azért tanulnak, hogy értsenek az ilyen dolgokhoz. Menj el szépen egyhez és nyugodj meg.

2010. aug. 17. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!