Ez minek a jele? (bővebben lent)
Pár napja, köhögök, gennyes váladékot, néha nyom, és néha fáj a mellkasom, a nyirokcsomóm be van duzzadva, fáj a torkom. ez tüdőrák, nagyon félek.
14/F
Menjél dokihoz..
Pont tüdőrák?
Annyi légúti nyavaja van.. torok-tüdő-mellhártya gyuszi.. ezek bármelyike, és kombinációja is lehet.. doktorbácsi majd ír fel neked olyan kis cukorkákat, amit be kell venni..
azért gondoltam a rákra, mert rossz társaságba keveredtem , és rászoktam a dohányzársa...
és nagyon félek, holnap go doki.
és hány éves korodban? 1? azért a tüdőrákot sem "adják ingyen".. na jó, ez morbid volt
fáj a torkod, ez jó jel, már amennyire akármilyen betegségtünetet lehet így titulálni
azt olvastam hogy a tüdőrák kialakulásához minimum 15 év kell, ez igaz,
nem vagyok kiváncsi, leszólós kommentekre, nem érdekelnek, az olyat tartsátok meg magatoknak...
nem az, csak minden spanom direkt hülyit még tovább, aztán tényleg beparázok, próbálok utána olvasni, de hát hiába.
csak annyit tudtam meg a netről hogy a tüdőrákhoz sok idő kell, meg ha rákos lennék, akkor nem birnék semmit se csinálni, és véreset köpnék. futni birok, voltam aszthmámmal kontrolonn ott a tüdőm 100%os volt ( ilyen valamibe kellet belefújni)
csak nagyon parázok mert élni akarok még.. : D
"tényleg beparázok, próbálok utána olvasni, de hát hiába. "
Az orvosok azért tanulnak, hogy értsenek az ilyen dolgokhoz. Menj el szépen egyhez és nyugodj meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!