Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Túlzott félelem a vírustól?

Túlzott félelem a vírustól?

Figyelt kérdés

Anyukám (50) rettenetesen fél a covidtól. Én is úgyanúgy félek persze, de ő már zavarba ejtően teszi. Állandóan fertőtlenít, ha volt valahol, egyből megy letusolni, mindig hallgatja a híradót éppen mennyi az új fertőzött...

Én úgy vagyok vele a túlzott félelem gyengíti az immunrendszert, és mentálisan is káros.

Szeretnék neki segíteni, elterelni a figyelmét, hogy jobban érezze magát a mindennapokban.

Mit tehetnék?

2021. jan. 31. 13:52
 1/6 anonim ***** válasza:
79%
Jobb félni mint megijedni, de ez már túlzás. Nem szabad mindig azt hallgatni, mert attól nem lesz jobb a helyzet. Lassan lesz már talán elérhető vakcina, bízzunk benne, hogy véget ér ez a téboly!
2021. jan. 31. 14:02
 2/6 anonim ***** válasza:
43%
1 nem ér véget. Megnyugohatsz.
2021. jan. 31. 14:17
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Megtaláltad a jósgömböd? Xd
2021. jan. 31. 14:19
 4/6 anonim ***** válasza:
89%

Nem kell jós tehetség.

Pár hete elmentem a trafi előtt 72-vel 50 helyett. Ott is megmondtam gömb nélkül hogy csekket fogok kapni.

De mondok jobbat. Német klubban sportolok. Amikor november elején betiltották a sportot “csakháromhétre”, az edző igencsak biztos volt benne hogy decemberben folytatjuk. Mondtam neki, nem lennék ilyen optimista.

Milyen hónap van azóta?

Ezt sem gömbből mondtam. Csak látni a tendenciákat.

2021. jan. 31. 15:43
 5/6 anonim ***** válasza:
89%

Nyugi, ilyen esetben ne mond meg neki, hogy nincs igaza, nem kell túl parázni. Mert ilyen esetben mégjobban bestresszel és azt hiszi, hogy te nem teszel annak érdekében, hogy ne kapjátok el.

Most próbáld átvészelni ezt az időszakot, már nem tart sokáig.!

2021. jan. 31. 16:06
 6/6 anonim ***** válasza:
21%
épp ez a céljuk
2021. febr. 3. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!