Ha az ember szerelmi bánatot érez, milyen kémiai folyamat játszódik le a szervezetben?
Figyelt kérdés
és hogy reagál erre az idegrendszer2010. aug. 15. 20:06
1/4 anonim válasza:
Nem vagyok biológus, de annyit tudok, hogy a szeme sarkában megjelenhet egy sós vizes oldat, amit úgy hívnak: könny
2/4 anonim válasza:
a hadronok összeütközésbe kerülnek egyes prolaktint védő protonnal. Ez az indikáció hozza ki a végső diagnózist:
HULYE KÉRDÉS
3/4 A kérdező kommentje:
Az anyátok partcellás p*cs*j*t normális válaszokat kérek. Én is tudom, hogy hülye kérdés, de ezeket nem hülyék szorakoztatására írom ki. Komoly a kérdésem és engem is érdekel az emberi test rejtett titka ezen téma iránt. Bocsánat ha valakit ezzel a kérdéssel felbosszantottam. Röviden tömören nem kell a bunkó válasz.
2010. aug. 16. 23:16
4/4 anonim válasza:
Nem hiszem hogy vmi különleges kémiai folyamat lenne, vagy ha igen akkor ugyan olyan mint az örömnél stb. Minden ilyet az agy érez, és az csinál mindent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!