Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit tegyek ilyenkor?

Mit tegyek ilyenkor?

Figyelt kérdés

Kb már 2 hónapja fáradt vagyok,hiába alszok 8 órákat,rengeteget iszok,sportolok minden nap.

Kávét hiába iszok,energiaitalt nem akarok fogyasztani.

Nem tudok koncentrálni vezetésnél sem,az órákon már azt sem tudom,hogy mit tanulunk annyira fáradt vagyok.A tanárok már szóvá is tették. Gyakorlaton már 2 óra munka után lerogyok a székre..

Valaki tudna valami megoldást esetleg? Nagyon fontos lenne!

18/L

2021. jan. 11. 17:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ki kéne deríteni, hogy mitől vagy fáradt, és azt kezelni. Millió oka lehet amúgy. Egy pár, a teljesség igénye nélkül:

Vérszegénység, alacsony vérnyomás, vitaminhiány, depresszió, túl kevés kaja, mozgáshiány, túlsúly, stressz, rossz alvási szokások, stb.

2021. jan. 11. 17:34
 2/5 A kérdező kommentje:

Naponta fogyasztok zöldséget és gyümölcsöt,az étkezésemre oda kell figyelnem,tehát ez nem lehet probléma. :/

Túlsúlyos sem vagyok,sőt..

Orvoshoz nem nagyon akarok menni,mert lassan vizsgázni fogok,és nem akarok nagyon hiányozni..

2021. jan. 11. 17:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Ezzel én is 1-2 hónapja így vagyok, orvos nem mondott semmit, annyit mondott hogy valószínüleg a hideg jötte miatt van ez. Soha nem volt még ez velem életemben, úgyhogy elfogadtam, hogy oké akkor megvárom míg elmúlik ez a tél.
2021. jan. 20. 11:48
 4/5 A kérdező kommentje:

Nálam mar volt ilyen,de nyáron,akkor a melegre fogták. :/

Csak így vezetni nem valami jó,de tanulni sem..

2021. jan. 20. 12:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Egyik osztálytársamnál is ez volt,ők elmentek dokihoz aki aut mondta vitaminhiánya van. Pár nagy friss levegőn való mozgás vitaminok és víz mellett visszanyerte erejét 1 hét alatt. Mennyit mozogsz a friss levegőn? Ez csak egy elmélet hisz nem ismerlek
2021. jan. 26. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!