Ez lehet egy lábon kihordott stroke?
Figyelt kérdés
Tegnap előtt nagyon idegesen feküdtem le és reggel fejfájással ébredtem, ami olyan jellegű volt, ami idegesség miatt többször jelentkezett már nálam. Ezt vegtagzsibbadas is követte, amit akkor ereztem, ha belelovaltam magam a problémáimba. Ilyen is volt már. Elég hamar lefekudtem este, szokatlanul fáradt voltam, majd éjjel arra keltem fel, hogy a karomon fekszek, ami elzsibbadt és ahogy próbáltam a telefonomert nyúlni nem sikerült. Mintha megbenult volna pár másodpercre a karom. De ez betudhato annak is, hogy elfekudtem, csak így a többi tunettel együtt kicsit meg vagyok ijedve...a fejem már nem fáj, nem szédülök, nem zsibbad semmim, kicsit gyengének érzem magam meg pszichésen meg vagyok ijedve.
20/L
2021. jan. 8. 07:19
2/3 anonim válasza:
Hipochonder vagy, pszichiáter foglalkozik vele.
3/3 anonim válasza:
Nem. Ha elfekudted a karod, akkor nem fog mukodni par masodpercig, ez normalis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!