0,25 mg-os frontin?
Figyelt kérdés
Sajnos mostában nagyon sok dolog összejött, rengeteget stresszelek és éjszaka nem tudok aludni. Ha sikerül is akkor hamar felébredek és kezdődik újból az idegeskedés.
Viszont jó lenne kipihentnek lenni mert még vizsgáim lesznek.
Az ajánlották, hogy próbáljam meg a 0,25-ös frontint. Ezt lehet felezni? Vagy nyugodtan bevehetek egy egészet?
2021. jan. 7. 14:30
1/14 anonim válasza:
Nincs értelme felezni, nagyon kicsi adag. Jót fogsz aludni, reggel friss leszel.
2/14 anonim válasza:
Nyugodtan vegyél be egy egészet, viszont nem ajánlott a rendszeres használata illetve a dózis emelés.
3/14 anonim válasza:
Ne felezd meg, ez tényleg kicsi dózis, viszont ne szedd rendszeresen, mert viszonylag hamar rá lehet szokni és nem fogsz tudni nélküle aludni. Amint lehet, hagyd el!
4/14 anonim válasza:
Ne Frontinozz, mert rászoksz. Gyógynövény alapú (macskagyökér, komló, citromfű kombó) nyugtatókkal is vígan el tudsz aludni.
5/14 anonim válasza:
Lehet hogy pillanatnyilag segít , de rászoksz és egyre nagyobb adag kell hogy nyugodt legyél.
6/14 A kérdező kommentje:
Értem! Köszönöm
Akkor lehet, hogy inkább ezt kihagyom.
Esetleg a valeriana segíthet?
2021. jan. 7. 15:15
8/14 anonim válasza:
Ne frontinozz, azt csináltam én is, már a fejem is remegett tőle, kevés volt ,már, 3 szem is!!
9/14 anonim válasza:
Esetleg a valeriana segíthet?
Ha hiszel a placebóban!
10/14 anonim válasza:
Oké, ha a nyolcasnak kevés volt 3x0,25 akkor mit mondjak én? Napi 7mg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!