Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ez mostmár éltem végéig így...

Ez mostmár éltem végéig így fog mükődni? Függő lettem? Már nem bírom ezt így idegekkel! Nagyon megvagyok ilyedve már!

Figyelt kérdés
Múlt év augusztusába kezdődőt minden a nyaralánál. Nem tudtam wcre menni. Akkor vettem be életem első hajható gyógyszerét és ez így meg azota is. Azota is már egy éve csak hashajtóval megy a dolog. De én ezt már így igencsak nem bírom. Voltak dokinál annyit mondot h igyak sokat! De semmi se használ se a joghurt evés se a mozgás se a buza korpa se a sok víz. Egyszerűen semmi. Kedzek nagyon félni h valami komolyabb gond van! Ennyi idő alatt függővé vállhattam? Voltam januárba ultranhangon mgnézték nem e nagyobb vmelyik szervem ot kiderült h vese cisztáim vannak ha lenne vmi komolyabbam azt ott észre vették volna annak ellenére h nem azért mentem? Pl rák? Tényleg nagyon kezdek megilyedni! A proalktinom az egekbe van és ez is mult év augusztusába kezdődőtt és ég az is kikezelve szerintettek ahoz lehet köze? Vagy semmi? Kérlek segítsetek nagyon elvagyok keseredve 19 éves nő vagyok és nem tudok rendes életet élni!:(
2010. aug. 13. 23:46
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a szilva lekvárt és a rostos táplálkozást már probáltam és márvártam is de a 6.nap feladtam! Nem hiába kezdek a legrosszabbra gondolni:S
2010. aug. 14. 09:23
 12/16 anonim ***** válasza:

19 évesen valószínűleg nem lesz rosszindulatú daganatod, NYUGI. Az emelkedett prolaktin-szint hátterében általában (ha épp nem frissen szült nőről van szó) egy jóindulatú hormonsejtekből álló szaporulat (direkt nem írok daganatot) áll. Kezelése endokrinológusi ill. szülész-nőgyógyászati feladat. NE AGGÓDJ.

A hashajtóra elég masszívan rá lehet szokni. Lassan csökkentsed az adagot, közben egyél sok rostos dolgot és igyál BŐSÉGESEN, az is lazítja a székletet. Mozogj is az is segít, emellett minden reggel egy pohár hideg víz éhgyomorra és utána székelési kísérlet. A szervezeted előbb-utóbb összekapcsolja a reggeli hideg vizet a székeléssel (gastrocolicus reflex, ez olyan mint amikor a csecsemő szopik és utána székel). Ha bármi másal segíteni tudok, kérdésed ide írd meg, így talán a sorstársaidnak is tudok segíteni.

végzős orvostanhallgató

2010. aug. 14. 13:22
 13/16 anonim ***** válasza:
Igyál narancsos Hohes C üdítőt, abból a gyümölcshúsosat, abba vannak rostok. 1-2 doboz, tuti hasmenés.
2010. aug. 14. 18:45
 14/16 A kérdező kommentje:

Az utolsó előttinek nagyon nagyon köszönök mindent!

Meg persze mindenkinek!

Nem szültem és terhessem voltam soha, csak megindult a tejem elmentem orvoshoz aki elküldött vérvételre majd CTre de a CR-n semmit sem találták majd 2 hónapig szedtem gyógyszert és most volt egy 2 hónapos szünetem h visszaugrik-e, múlt héten voltam orvosnál mág várom az eredményeket! Ezt a reggel hideg víz majd székeklést megprobálom hátha esetleg bejön! Reménykedek benne! Köszönöm!

2010. aug. 14. 21:36
 15/16 anonim ***** válasza:

Akkor neked prolaktintermelő mikroadenomád van. A CT nem diagnoszikus, bár ez a kezelésén, kimenetelén aligha változtat.

"Prolaktinóma kimutatásához kontrasztanyagos sella MR vizsgálatot kell végezni, nem elég csak CT."

forrás:

www.hipofizis.hu/hipofizis_prolaktin.php

2010. aug. 14. 22:30
 16/16 A kérdező kommentje:
és szerinted ennek lehet vmi köze a székrekedéshez? Azért igazén megnyugodtam h rákom meg hasonlóak nem lehetnek:S. Köszi mégegyszer.
2010. aug. 14. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!