Mobilozás közben és utána erős szívdobogásom van és ingerült leszek, ilyen hatása van a mobilnak? Semmi agresszív tartalom, tableten és mobilon is így érzem. Kékfény szűrő van.
Figyelt kérdés
2020. dec. 28. 12:17
21/26 anonim válasza:
Jó, akkor a mobil agyrákot okoz, az 5G-től zombi leszel, ilyesfajta válaszok megfelelnek?
22/26 A kérdező kommentje:
Miért nem mész máshová guy?
Kényszerbeteg vagy hogy telefosd a topikokat?
Mégegyszer: azoktól várok tippeket, véleményeket akik a kérdésre tudnak magyarázatot.
TÖBBIEKTŐL NEM!!
2020. dec. 29. 20:39
23/26 anonim válasza:
Szánalmas vagy, ha csak a saját berögzült véleményedet alátámasztó hozzászólásokat fogadod el, menj az Ezó rovatba. :)
24/26 A kérdező kommentje:
Te vagy szánalmas ha nem tudsz rá magyarázatot de még mindig itt fröcsögsz. Láttalak több helyen már, hagyd abba ezt légyszi.
2020. dec. 31. 06:18
25/26 anonim válasza:
Szia!Ha alapból kicsit feszült vagyok akkor ront a helyzeten, ha pörgetem..szerintem nekem azért mert tudom , hogy mást és sokkal fontosabb dolgot kellene csinálnom , de inkább haszontalan oldalakat nézek es ettől ingerült leszek,leteszem pár percre és jobb lesz..aztán folytatom tovább haszontalan oldalak porgeteset 😅
26/26 anonim válasza:
Utolsó vagyok szerintem aki esetleg érzékeny erre az sem tesz jót ha gyorsan pörgetjuk lefelé pl az instat.. váltakoznak a képek, videók egyikre sem figyelünk rendesen de mégis jön befele az inger.. én szeretném letenni heti egyszer és csak telefon nélkül létezni. ..mert én sajnos abszolút hülyeségekre használom..pedig szakdogat kellene írnom, nyelvet tanulni , vettem egy rakás könyvet nem kevés pénzért és rájuk se néztem. Érzem , hogy elbutulok és ezt nem akarom..engem ez is ingerültte tesz, feszült leszek és szorongok. Gyors szívdobogás nincs nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!