Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Depressziós lennék?

AbysmalChaos kérdése:

Depressziós lennék?

Figyelt kérdés

Rengeteg bajom van de most csak erről a problémámról szeretnék beszélni, pánikbeteg vagyok szedek frontint és antidepresszánst (nem depresszióra hanem szorongásra).

Minden egyes nap rettentő fáradt vagyok, még hétvégén is mikor 11 órát alszok. Agresszív, Magányos, Kétségbeesett vagyok emellett semmihez nincs kedvem. A hangulatom nincs olyan hogy ne lenne sz*r. Minden egyes nap ugyaonolyan.

borzasztóan rossz kedvemben vagyok egész nap és nem is változik. 16 éves fiú

2019. szept. 8. 20:36
 1/5 anonim ***** válasza:
75%
Igen. A gyógyszereket jó lenne elhagyni. Egyrészt túl fiatal vagy a frontinhoz, másrészt borzalmas rombolást csinál a fejlődő agyban, harmadrészt pedig egy idő után depressziót, és szorongást OKOZ.
2019. szept. 8. 21:47
 2/5 A kérdező kommentje:
Akarom, csak nehéz lassan egy féléve szedem, 15 éves voltam...
2019. szept. 8. 21:52
 3/5 anonim ***** válasza:
31%

Muszáj lesz megpróbálnod gyógyszer nélkül, mert tényleg sokat árt. Menj el háziorvoshoz is és mond el, hogy túl erős a gyógyszer és jó volna valami más gyengébb alternatív.

Próbálj meg másra koncentrálni helyette. Sétálj egyet vagy hallgass valami jó, nyugtató zenét esetleg énekelj is -az tudományosan is boldogabbá tesz és otthon nem hall senki-.

Valamint egyél-igyál bőségesen is.

Imádkozz, hogy jobban legyél.

Jobbulást!

2019. szept. 9. 08:41
 4/5 anonim ***** válasza:
53%
Ajánlom hogy szerezz egy kis önbizalmat próbálj beszélni erről a barátaiddal/szüleiddel vagy akik fontosak neked , nekem is pánikjaim vannak szorongok sok gondom van én vitamint + magénziumot szedek , és napi 240 mg macskagyökeret kb , nem kell nyugtató . Felírták bevettem egyet , és eldöntöttem hogy nem kell , és kész. Hagyd el térj rá inkább a gyógynövényekre amik nem okoznak se függőséget , és mellékhatásai sincsenek. Én eltudnám hagyni bármikor ha nem kéne , de sajnos még most kell, de jobbulok :) kitartást neked még fiatal vagy, éledj fel , és less a dolgok pozitívumára is :) 20/F
2019. szept. 10. 00:05
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2019. szept. 10. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!