3 gyerekem es mostanaban nincs turelemem hozzajuk, ha a kozepso bele kezd a visitasba v nyavogasba mar "robbanok"es a gyomromba olyan szorongast erzek. Depresszios lennek?
Figyelt kérdés
kozben hiaba olvasom a vekerdit meg a tobbi pszichologust h mit hogy kell tenni ilyen esetekben,es megse ugy csinalom.es elkap a siras.magne b6 ot szedek,minden este tornazok,a gyerekekkel kijarok.neha ugy erzem h nem szeretem a kozepso gyerkocot.este atgondolom megint mi;yen turelmetlenul viselkedtem es rajovok h nemis kellett volna felhuznom magam mert egy kicsinyseg miatt robbantam.de imadom a gyerekeimet meghalnek ertuk csak nemtudom mivan velem.2017. máj. 21. 14:56
1/2 anonim válasza:
Ez nem depresszió inkább kimerültségnek hangzik. Gondolom leginkább te vagy velük, nem igazán van pihenőd és felnőtt társaságod. Vegyél ki egy nap "szabit" a gyereknevelősből, legyenek addig apával, nagyikkal, keresztszülőkkel, bébiszitterrel, bárkivel akiben megbízol, te meg menj el túrázni, barátnőzni, wellnesselni, vásárolgatni, vagy bárhova amihez kedved van. Menj el reggel és csak este menj haza, ebédelj meg egy étteremben, kényeztesd magad. Neked is kell a feltöltődés, emiatt ne legyen lelkiismeret furdalásod, ez segíthet hogy a gyerekeknek nyugodt, kiegyensúlyozott anyjuk legyél. Hetente pár óra kikapcsolódást pedig iktass be. Csodákra képes:-)
2/2 anonim válasza:
Ellentmondasz magadnak akkor,amikor imádod a gyerekeidet ÉS néha nem szereted a középsőt.
A középső gyerek sok esetben más nevelést igényel. Olvass utána úgy, hogy fogadd neg a tanácsaikat vagy menj el pszichológushoz.
Sírással nem lehet gyereket nevelni, erősítsd meg magad! Elvégre 3 gyerekes anya vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!