Pálinkáztam este, most rosszul vagyok a gyomrom sem jó, mit tegyek, hogy jobban legyek?
Figyelt kérdés
2020. dec. 25. 04:16
1/11 anonim válasza:
A gyümölcslé másnap biztos nem árt
A másnapi rosszullét kezelésénél a legfontosabb, hogy semmit ne erőltessünk. Biztosan nem árt, sőt még segíthet is a magas C-vitamin-tartalmú gyümölcslé. A C-vitamin antioxidáns hatású, semlegesíti az alkohol bomlástermékeként felszabaduló, szervkárosító hatású szabadgyököket.
.
Igyál jó citromos teát.
2/11 anonim válasza:
Pótold a szervezetedből elvesztett vizet, de ne sörrel.
Alkohol kizárva.
3/11 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm.
Boldog Karácsonyt!
2020. dec. 25. 04:33
4/11 anonim válasza:
Víz, piritós
A cukros szarokat hiàba iszod
5/11 anonim válasza:
Egyél is szerintem valamit, ahogy előző írta pl pirítóst.
6/11 anonim válasza:
A neten sok józanító recept található, de a pirítós tényleg hatásos. Szerintem készíts elő gyógyszert magadnak reggelre. Kellemes ünnepeket és kevés másnaposágot!
7/11 anonim válasza:
szodabikarbona sav megkotesre... mariatovis mag olajat... Hegrimarint maj rendbehozasara.. Ne mergezd mwgad annyit nem er meg egy nő sem hogy alkoholista légy tőle
8/11 anonim válasza:
Igyál vizet jó sokat.
És legközelebb ne pancsolt pálinkát igyál. Rendes pálinkától nem leszel rosszul másnap.
9/11 anonim válasza:
Egy kis pálinka sose árt másnap se.
10/11 anonim válasza:
A másnaposság a súlyos dehidratáltságtól van. Tehát vizet kell inni orrba-szájba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!