Nyilvános wc-knek miért olyan a kialakítása hogy alul felül nyitott?
Az előbb kellett nagydolgot intéznem az egyik plázában és nem tudom de olyan kényelmetlen volt úgy kakilni hogy alul felül nyitott a toalett, kiárad a szag, hallják a hangokat, és ráadásul még az ajtót is lábbal tartottam hogy rá tudjak ülni a wc-re és nehogy rámrontsanak. Még wc papír sem volt, jó hogy volt nálam elegendő zsepi.
Miért nem lehet olyanra tervezni hogy zárt legyen vagy kevésbé diszkomfortos? Ajtót is majdnem rámtörte egyszer valaki csak kiszóltam hogy foglalt meg hallottam hogy kint nevetnek rajta más csajok hogy valaki kakál és fujjongtak hogy büdös van. 19n
Azok a wc-k azért vannak, mert a törvény előírja őket. A plázának kb annyi érdeke van, hogy ne érezd nagyon rosszul magad odabent, de azért ne is oda járjon sz@rni boldog-boldogtalan.
Gondolom, valami biztonsági szabály is van erre, hogy ne zárhassa be oda magát bárki hermetikusan, hanem szükség esetén hozzáférhető legyen, le lehessen emelni az ajtót, ha valaki mondjuk rosszul lesz, és ki kell hozni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!