Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Akik koronavirusosak voltak,...

Akik koronavirusosak voltak, vagy azok?

Figyelt kérdés
Azok megirnák, hogy náluk mivel kezdődött? Én napok óta gyenge vagyok, erőtlen. (Egyébként is nagyon sovány vagyok sajnos.) Ma reggelre hasmenésem lett, sok a gyomorsavam, remélem hogy csak ettől. Lázam nincs, de gyengének, álmosnak érzem magam.
2020. dec. 15. 11:44
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a tedóm és a felesége volt koronás. Tesóm annyira gyenge volt hogy alig bírt felkelni az ágyból,elment a szaglása és nem érezte az ízeket,ment a hasa és fájtak a végtagjai.

A felesége csak lázas volt és gyenge.

2020. dec. 15. 11:58
 2/9 anonim ***** válasza:
Tesóm*
2020. dec. 15. 11:58
 3/9 A kérdező kommentje:
Mennyi ideig tartott a hasmenés?
2020. dec. 15. 12:27
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem azt mondta hogy kb.8 nap volt ez az egész és 4 napot ment a hasa,a szaglásvesztés volt i nap kb. A gyengeség is 8 nap de utána még 1-2 hétig érezte hogy valamennyire megviselte a szervezetét a hasmenés és a gyengeség.
2020. dec. 15. 13:31
 5/9 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm! További jobbulást kívánok!
2020. dec. 15. 13:39
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Én szombat óta vagyok beteg. Folyamatos lázam van, szombat este 39.5 volt.

Fájnak az ízületeim és a bőröm (ez nagyon..)

Nagyon köhögök. Néha belenyilall a szemeimbe, és mind2 könnybe lábad csak úgy. Állandóan fáj a fejem, és ha sokat köhögök, akkor 130 a pulzusom

2020. dec. 15. 14:08
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Folyt. Nekem is megy a hasam is... Bár az gyanús, mert mindig gyógyszer után.. Lehet, hogy mellékhatás.

(eddig Azi Sandozt szedtem meg Ambroxolt, valamint Aspirin Complexet. Ma írt a doki Azobiotot meg Tamiflu-t. Na, az Azibiothoz már volt szerencsém... Olyan hasgörcsöket okoz, hogy na. Alig várom...)

2020. dec. 15. 14:11
 8/9 A kérdező kommentje:
Sajnálom! Jobbulást kívánok!
2020. dec. 15. 14:12
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Köszi!
2020. dec. 15. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!