Akik már átestek a koronavìruson, leírnák a tüneteket?
Annyira változó, hogy nem tudom nyomon követni.
Nem rég enyhe torokfájást kezdtem érezni, ìz szaglás még van, minimális tüsszögés, plusz olyan a mellkasomnál, mintha hideg levegőt szippantottam volna be, kellemetlen...nem tudom leírni, nem igazán volt gond a tüdőmmel még influeza esetén sem, szóval nem tudom, milyen egy kezdődő tüdőgyulladás...mik az enyhe, ráutaló jelek...egy magán mellkasröntgenen gondolkozom a jövőhéten...nehogy itt valami a háttérben, rejtve elkezdődjön..az a Majka nevű pasas is csak véletlen fedezte fel a tüdőben végbemenő változásokat..pedig enyhe tünetei voltak és ez a szar már elkezdte rombolni a szervét...
Röviden, aggódom.
Köszi előre is!
Leirom neked két évente hogy vagyok influenzás, ez így meggy 12-éves koromtól most vagyok 47/F.
3-napig az ágyból alig birok fel kelni enni szinte semmi, ráz a hideg még a 25-fokos szobába is ízeket, szagokat nem érzek .
Csontig hattóló fájdalom, teljes izom gyengeség, teljes apátia .
3-nap után vissza jön az élet kedv de jön a leg rosszabb a köhögés olyan szinten hogy az ágyban elájulók .
3-napig tart de csak azért mert van egy titkos receptem ami talpra állít és ez a 1-liter csipke tea, bele saját száraz bor fél liter egy kkanál bors, egy kkanál csípős paprika ez is saját .
"Annyira változó, hogy nem tudom nyomon követni."
És ez így is marad, akárhány kérdést kiírsz róla, mivel (igaz, hogy vannak azért tipikus tünetek, de) mindenkinél más és más a lefolyása.
Ha gyanús vagy magadnak, hívd fel a háziorvosodat, és bízd rá a továbbiakat!
1-es
De azért 35 éve büszkén be nem oltatod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!