Nekt3k is rosszabb a hangulatotok mostanság?
Figyelt kérdés
Ez a hideg,korán sötétedés,szinte egésznapos szürkület engem nagyon lehúz,ti hogy vagytok vele?Semmi kedvem semmihez...2020. dec. 14. 16:38
1/4 anonim válasza:
Én igyekszem nem tudomást venni róla. Persze nekem is nagyon hiányzik már a napfény, jóformán ki sem dugom az orrom a házból.
Nem vagyok annyira motivált, mint szoktam lenni, de ez van, kihozom a mostani állapotból azt, amit lehet.
Arra koncentrálok, mit tudok megtenni, nem arra, most mit miért nem.
2/4 anonim válasza:
Engem nem is feltétlen a korai sötétedés húz le, hanem hogy sietni kell haza, nehogy 'elkéssünk'.
Ez az az érzés, ami miatt néha elég kedvtelen vagyok, kb el se indulok inkább sehova..
3/4 A kérdező kommentje:
Na igen,ez a maszkosdi is,semmit nem tud csinálni az ember jóformán a munkán kívül,ha kimegy is siethet haza mint aki háziőrizetben van...
2020. dec. 14. 16:44
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!