Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ezek szerintetek a folytonos...

Ezek szerintetek a folytonos verés és megalázás miatt jöttek ki?

Figyelt kérdés
A szüleim mindennap vertek és elmondták mennyire csúnya, béna vagyok, meg hogy senki sem szeret, miért élek ilyesmi, de egy 18 évesen (egy éve) sikerült elköltöznöm. Nos amióta nem lakok otthon azóta sokkal szégyenlősebb vagyok, ha egy kicsit pánikolós egy helyzet akkor ömlik rólam a víz, elég egy jobb akciófilm is, illetve nagyon ijedős vagyok. Ezek csak azután kezdtek jönni, hogy abbamaradt ez az egész bántalmazás dolog. Egyáltalán normális ez? Mit tehetnék ellene?

2020. dec. 6. 12:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen,ez azért van.

Meditálj

2020. dec. 6. 12:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Sajnálom :(
2020. dec. 6. 12:37
 3/7 A kérdező kommentje:
Hogy tudnék helyrejönni?
2020. dec. 6. 12:44
 4/7 Angel3000 ***** válasza:
Szia! Sajnos, hogy ilyet meg kellett èlned! Ôrûlj viszont, hogy ennek már vège ès ônálló èletet tudsz èlni. Nem normális a tûneteid, de tudjuk hogy mièrt kaptad! Szedned kellene B vitamin komplexumot abból,is az erôsebbikek (Forte) a Gyógyszertarban lehet veny nèlkûl kapni. Idegerôsitô hatása van ès idôvel jobban tudod majd elviselni a stressz helyzeteket is. Lègyszives ird meg nekem, hogy dolgozol e vagy talán mèg tanulsz? Privatban megirhatod, èrdekelne! Minden jót!
2020. dec. 6. 12:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Szívesen nyalok ilyen lányokat. Csak lazíts kicsim
2020. dec. 24. 10:37
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem lány vagyok
2020. dec. 24. 10:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Az se baj 😉
2020. dec. 24. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!