Mit tegyek ha nagyon rosszul alszok? Most 5:34-van de még nem bírtam elaludni.
Ez annyira egészségtelen!
Hormonok rendben? Dolgozol valamit, ha nem, nem vagy fáradt testileg&szellemileg.
Fáraszd le magad valami munkával. Akármilyen házimunka, ha nincs más.
Magne-B6 esetleg segítene alváshoz, és a szorongásban is.
3-as válaszoló vagyok.
Nekem is a szorongás miatt volt alvászavarom, és elég sokáig. Èn dolgoztam, két müszakban, és volt, hogy úgy mentem reggel 6-ra munkába, hogy semmit nem aludtam egész éjjel. Azt hittem, másnap estére leszek olyan fáradt, hogy kidölök 21.00-kor, de nem. Még akkor sem tudtam aludni, talán hajnal 3 fele el tudtam aludni de akkor meg keltem 04.30-kor. Ez sokáig így ment. Szóval tudom miröl beszélsz. A szorongás meg tudja keseríteni a létezést, az biztos.
Azt tudom javasolni, hogy semmiképp ne vegyél be valami receptköteles nyugtatót vagy altatót amit ne adj Isten valakitöl kapsz, ez a legrosszabb amit tehetsz.
A szorongás okát kell megkeresned. Szakember segítségét kérd, de azonnal, mert tuti idö, amig bejutsz hozzá ezekben a covidos idökben, meg amúgyis. Pszichológust javaslok, aki a lelkedet istápolja elsösorban de ha indokolt valami nyugtató/altató, akkor azt is tud adni. Valószínüleg adni fog valamit, ha már nagyon offon vagy, hogy ki tudd magad pihenni.
Dolgozol egyébként? vagy hogy telnek a mindennapok, és mióta tart ez a z állapot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!