Ilyen jellegű gyengeség normális fáradtság miatt?
A vírus miatt pár hónapig munkanélküli voltam, ez idő alatt nagyon ellustultam. Most mentem vissza dolgozni, 12 orazok, 6ra járok korábban 8 oraztam és 8ra jártam csak. Viszont itt több a szabadnapom. Melóban "csak" fáradt/álmos szoktam lenni, de semmi extra, elvagyok. A szabadnapomon viszont a 8 óra alvás se elég, ha nincs dolgom alszok 12 órát, és egész nap gyenge vagyok, olyan fáradtnak érzem a fejem es szó szerint alig bírok megmozdulni pedig nem fizikai munkát végzek. Ha pl állnom kell egy helyben a gyengeség mellé furcsa teltsegerzet is van a gyomromban és olyan érzésem van, hogy elajulok,de ez nem szokott megtörténni. Lehet ez a fáradtság miatt vagy esetleg pszichés okok okozhatják? Az a baj, hogy ha 6ra megyek sehogy se tudom kialudni magam mert nem tudok 8kor elaludni, így muszáj a szabadnapomon bepotolni. Nem tudom, hogy tudnék rendszert vinni az életembe.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!