Lányok! Mennyit szellentetek egy nap?
Ez ugye nőknél tabutéma, mert azok nem finganak, sőt még csak nem is wc-znek a legenda szerint ugyebár, tehát ezért is érdekelne, hogy igazából hogy is van ez?
Tehát írjátok fingás darabszám szerint
4-es, 5-ös és 9-es válaszoló vagyok.
Még mindig sikerül rendszeresen szellentgetni (persze egyedül...) Egy nap elég sokszor. Nem számolom az összmennyiséget.
Kicsit azért zavaró is tud lenni, hogy nincs nagyon megállás. Nem győzök olyan helyeket keresgélni, ahol várhatóan nem jár arra semmilyen "tanú".
Ui: ha nem tartanék attól, hogy privátban durva dolgokat írnának, akkor ismerkednék. De így?!
Üdv: 46/N
Na, megint volt az imént egy durrantás... mint egy kisebb ágyúdörgés :D
Legalább nem kapok bélcsavarodást. Persze megfelelő körülmények között feltétlenül ki kell engedni. Ez is az élettel jár - egy biológiai folyamat, amit a helyén kell kezelni.
Párkapcsolat? Hát igen. Egyik kommentemben említést tettem egy Úriemberről (azóta már kaptam Tőle egy mókás elfenekelést - múlt hét csütörtökön.)
17-es válaszoló voltam.
Helyesbítek: Persze megfelelő körülmények között, DE(!) feltétlenül ki kell engedni.
Így már szerintem jobb/elfogadhatóbb a megfogalmazás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!