Lányok! Mennyit szellentetek egy nap?
Ez ugye nőknél tabutéma, mert azok nem finganak, sőt még csak nem is wc-znek a legenda szerint ugyebár, tehát ezért is érdekelne, hogy igazából hogy is van ez?
Tehát írjátok fingás darabszám szerint
Ha ez tesz boldoggá ám legyen.
Nyilván attól is függ mit eszem aznap, de olyan 10-15 puki közé tenném. És ebben már benne van az is ami kakilás előtt/közben távozik belőlem. Ha menstruálok akkor jobban puffadok, akkor többet szellentek.
L22
Én tegnap ettem jó babfőzeléket - több tányérral is - hogy legyen végre normális székletem.
Kb. háromnegyed 11-kor felébredtem és egy óriási nagyot sikerült durrantani, mint a fegyverropogás. Utána megszűnt a hascsikarásom.
Már a délután folyamán is jöttek a közepes hangerejűnek számító bélgázok, de a legnagyobb késő este volt az említett módon.
Eléggé puffadok általában mindentől és nem tisztul rendesen a bélrendszerem. Széklet viszonylag kevés jött.
46/N (egyedül alszom a szobámban.)
Nálam ez nem tabutéma, de nyilván nem szoktam ezzel túl sokat foglalkozni - normál körülmények között.
Közösségben pedig visszafogom magam - a "párom" kénytelen volt idővel magától rájönni, hogy mitől vágok olyan keserves fintorokat elég sok esetben. Már nagyon unta és idegesítette a komorságom, mire valahogyan "kitárgyaltuk" a dolgot.
Egy darabig nem tudta, mi bajom lehet - majd egyszer csak a "fingásom" irányába terelte a témát magától... meghökkentem és nem szóltam semmit. Ő nevetett volna egy jót rajta, ha hallja. Ezt mondta.
Kicsit azért égett az arcom a meglepetéstől és egy hétig próbáltam nemigen visszagondolni arra a beszélgetésre. Vegyes érzések kavarogtak bennem.
Ui: anyagcsere folyamataink egyike, amely megkönnyebbülést tud okozni - ezzel elég diszkréten fejeztem ki magam szerintem. Előző válaszoló voltam.
Az én volt csajom abszolút nem csinált belőle tabutémát pedig huszonéves kis plázapicsa volt. Olyanokat fingorr nálam a wc-n hogy csoda hogy nem repült le a csempe a falról. Meg abszolút nem zavartatta magát, ha feküdtünk az ágyban és fingania kellett, akkor kiengedte és nevetett rajta egyet. Kakilással se zavartatta magát, volt olyan hogy anyáméknitt voltak, mindenki ült a nappaliban, ő pedig bejelentette hogy elnézést mindenkitől, de ő neki most sürgősen el kell mennie kakilni. :)
26F
Egyébként mi lenne a célod Kérdező? Erotikus novellához gyűjtenél anyagot?!
Elég részletesen leírtam a 4-es és 5-ös válaszban a történetemet.
PRIVÁTBAN SENKINEK SEM VÁLASZOLOK!!! (Ennyire nem tartom magam ostobának a hétköznapi életben, hogy mindenkinek mindent "csak úgy" elhiggyek...)
Ui: de remélem, hogy aki erotikus novellában gondolkodik, annak a hasznára válhatnak akár az általam leírtak - akár mások további történetei. Lehet valós, vagy kitalált "élmény".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!