Baj lehet a beleimmel? Miért pukizom ennyit?
Tök jól voltam egész nap, de aztán átjöttem egyik barátnőmhöz, mert nála alszom, megkínált saját készítésű turamisuval és nem tudom de azóta morog a hasam és rengeteget pukizom.
Kérdeztem tőle mit tett bele de azt mondta minden ehető volt. És neki semmi baja tőle.
Tanácstalan vagyok és aggódom.
19L
Tejcukor érzékenységtől is előfordulhat simán puffadás igen.
Ha nagyon zavar, a későbbiekben nem ártana felkeresned egy gasztroenteorológust - persze csak akkor, ha szinte elég sűrűn előfordulnak hasonló "balesetek".
Én úgy tudom, hogy akár petefészek rendellenesség is okozhat ilyen bélgáz termelési gondokat. (A nemi szervek - vagy mirigyek termelődése(?) - és a bélrendszer mindkét nem esetében viszonylag közel helyezkedik el egymáshoz.)
Ui: lehet, nem egészen pontos a meghatározásom. Érdemes utána nézni valamilyen medicina kiadványban. (Akár még online is.)
Ha nagyon zavar a dolog többféle fent említett szakembert is felkereshetsz - akár online. Elég sokan tesznek fel fényképet magukról így kiválaszthatod a számodra szimpatikusakat.
Utánaolvashatsz a pozitív életszemlélet/pozitív gondolkodás témakörének is - a valamilyen szempontból FOKOZOTTABBAN STRESSZES ÉLETMÓD még inkább kivált ilyesfajta tüneteket (pszichoszomatika témaköre.)
Kívánom, hogy valahogyan találj rá a SZÁMODRA OPTIMÁLIS MEGKÜZDÉSI MÓDSZEREKRE - talán a hosszabb sötétség tudat alatt szorongást válthat ki esetedben? Értelemszerűen a tél évszaka következik nemsokára.
De ha már nem foglalkoztat a dolog, akkor érdemes egy időre félretenni ezeket az ÉLETMENTŐNEK SZÁNT TANÁCSOKAT - és a későbbiekben visszatérni majd a lehetséges megoldások keresésére.
5-ös válaszoló voltam. Nem minden esetben "vicc" kategória, ha ez a BÉLMŰKÖDÉS RENDELLENESSÉG komolyan zavarja az érintettet... nem kizárt, hogy a túl sok tanulás/iskolai követelmény is fokozza a belső feszültségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!