Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi gond lehet a beleimmel?

Mi gond lehet a beleimmel?

Figyelt kérdés
Étkezés után gyakran recsegőset púzok ,de néha annyira hogy rajzol a vége! Mi lehet a gond? Kérlek segítsetek, mert félek emberek közé menni, mert néha annyira büdös hogy elájult a kutyám! Nagyon fontos ez a kérdés mert lehet hogy a beleimmel vannak problémák vagy az étellel általában amit eszek! Mit egyek amitől nem pukizok???? Köszii..:(
2011. aug. 23. 00:50
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem az emésztéseddel lehet valami probléma...:) próbálj több zöldséget, gyümölcsöt enni és kevesebb kalóriadús ételt (szalonna, kolbász, disznósajt ) valamint kerüld még a kukoricát és a babot :)
2011. aug. 23. 00:55
 2/4 A kérdező kommentje:
és ajánlod a gujáslevest és a paprikáskrumplit babos tészta vagy a chilis babot?? előre is köszi a többit!! ja és annyi hogy elmenjek ezzel orvoshoz? nem tart hülyének? van gázorvos? a gázok honnan jönnek? én azt megeszem?? :O
2011. aug. 23. 00:59
 3/4 A kérdező kommentje:
ja amúgy 12 éves vagyok..és lány. szégyenlem magam. egyszer a suliban ablakot kellett nyitni.. annyira ciki volt. :// de lehet hogy öröklet. a család többi tagja is nyomja ezerrel, de őket lehet hogy ez nem zavarja. pukk
2011. aug. 23. 01:03
 4/4 A kérdező kommentje:
írjatok már mert most is megy a bűz!!! vacsira chilis bab volt és képzeljétek milyen lehet most nekem! érzem hogy kell de nem merek mert felébreszteném a földszintieket pedig én a tetőtértben vagyok!
2011. aug. 23. 03:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!