Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » 5 napja fáj a fejem?

5 napja fáj a fejem?

Figyelt kérdés
Úgy kezdődött hogy TMJ fejfájásom lett, mert valami gebasz van a jobb állkapcsommal, és nagyon nyomott tőle a halántékomnál, fülemnél, de aztán másnap meg tenziós fejfájást kaptam, sőt tegnap csak a bal oldalamon fájt, ilyen picit hányingerkeltős rossz érzés a fél fejemen. Reggelre meg már inkább tenziós féleség van. Ez van már 5 napja, váltogatja, hol az állkapcsom miatt nyom a halántékom, hogy a homlokom, hol meg migrén szerű valami.. Mitől lehet ez?? 17 éves vagyok.

2020. nov. 23. 11:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Az állkapcsodtól lehet, nekem is szokott lenni, nagyon rossz. Próbáld ki hogy finoman masszírozod az állkapcsod és az arcod. De migrén lehet a lehüléstől is. Hidegfront.
2020. nov. 23. 18:29
 2/6 A kérdező kommentje:
neked hol szokott tőle fájni ha szabad kérdeznem?
2020. nov. 23. 18:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Fül és állkapocs találkozása. Van hogy ropog is állkapcsom. Az is segít, ha tátogsz. Az állkapocs izület sajnos csinál fura dolgokat.
2020. nov. 23. 18:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Mindentől függetlenül mérd meg a vérnyomásod amikor fáj a fejed, hogy alacsony-e vagy magas a vérnyomásod.
2020. nov. 23. 18:51
 5/6 A kérdező kommentje:
17 évesen lehet annyira magas a vérnyomásom hogy fájjon tőle a fejem? Alacsony vérnyomástól is fájhat?
2020. nov. 23. 18:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen. Mindkettőtől fájhat, és a tüneteik is ugyanazok. Csakis vérnyomas mérővel tudod megnézni. Mindkettőt lehet kezelni. Alacsonyt is, magast is
2020. nov. 23. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!