Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » 2.napja fáj a fejem de nagyon,...

2.napja fáj a fejem de nagyon, mit tegyek?!

Figyelt kérdés
Ma már 2. napja, hogy erősen fáj a fejem. Főleg jobb oldalt. Ilyen lüktetés szerűsn fáj. Általában 1 nap alatt elmúlik, de ilyen sokáig nem fájt folyamatosan. Olyan mintha a szemem fele menne a fájdalom. 23 nő vagyok, nem mensizek, nem vagyok migrénes...nem értem mitől van. Ma kezdett el esni és az az igazi őszi idő lenni tudjàtok, lehet amiatt is fáj? Valami ami elmúlasztaná?

2020. szept. 24. 01:16
 1/7 A kérdező kommentje:
Meg mikor pislogok akkor látok ilyen halvány kékes lilás villogást a szemem sarkában. Ez mitől van?
2020. szept. 24. 01:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Honnan vagy biztos, hogy nem migrén? Na de miért nem orvoshoz mész? Arra van, hogy bajokat gyógyítson.
2020. szept. 24. 01:42
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok migrenes .mindig 1 nap alatt elmulik ha faj. De ma 2. Napja nem es egyre erosebb
2020. szept. 24. 03:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Menj orvoshoz!
2020. szept. 24. 04:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Pedig eléggé migrénesnek tűnik, ha eddig nem is volt, attól most lehet. Ha nem javul, hívd fel a háziorvost, ő majd felír megfelelő gyógyszert.
2020. szept. 24. 07:26
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is faj, pont 2 napja, en viszont migrenes vagyok.Rettenetesen szenvedek, reg volt ennyire rossz :( Neha en is szoktam ilyen kis pontokat, csikokat, kulonbozo idegesito formakat latni, ezt auras migrennek hivjak, olvass utana. A migrennek gyakran kezelheto oka van, ezert mindenkeppen erdemes egy teljeskoru kivizsgalasra elmenni, mondjuk ez jelen helyzetben nem tudom mennyire megoldhato.
2020. szept. 24. 08:39
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia, sajnos szerintem ez migren, nekem altalaban 3-4 napig tart es semmi nem mulasztja el, talan egy kis alvas napkozben is segithet. Igyal elegendo folyadekot es keruld az eros zajokat fenyeket.

Nekem volt mar nem egyszer auras migrenem, azt nem kivanom senkinek.

2020. szept. 25. 05:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!