Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » 2napja gyökérkezeltek és a...

Hinimini kérdése:

2napja gyökérkezeltek és a mai napon fájdogál a fogam nem nagyon csak néha bele nyilall Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Pedig direkt vigyáztam hogy ne hogy belekeruljon etel maradek ettem es mar mostam fogat... mit tegyek?
2018. dec. 25. 11:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem lassan négy hónapja gyökérkezelik az egyik fogamat, és még mindig érzékeny. Igaz, most már jobb, mint az elején, akkor kimondottan fájt időnként. Meg még mindig csak ideiglenes tömés van benne, nem a rendes gyökértömés, szóval nincs lezárva véglegesen. Két nap után, és ha csak "fájdogál", azt mondod, az szerintem teljesen normális. Majd a fogorvos kitisztítja újra, ha visszamész.
2018. dec. 25. 11:54
 2/3 A kérdező kommentje:

De nekem szabadon vagy hagyva.... nincs benne semmilyen tömés és itt fogászat csak január 7-ikén lesz...

Îrt fel nekem a fogorvos klimicint azt szedjem továbbra is?

Úgy volt hogy 2x mentem a fogászatra elsőnek csak gyógyszert irtak mivel a dr-no nem a mi korzeti fogorvosunk.. másodjára felkerestem egy körzeti orvost mentem mivel nagyon fájt akkor már gyökérkezelt és elfelejtettem megkérdezni hogy kell e klimicin továbbra is..:(

2018. dec. 25. 12:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Persze, hogy kell, ha felírta. Azt végig be kell szedni. Nem fájdalomcsillapító, amit csak úgy bekapsz, ha fáj.
2018. dec. 25. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!