Más is tapasztalta ezt a maszktól? (Nem vagyok maszk ellenes!)
Figyelt kérdés
Amióta nálunk minden közterületen kötelező a maszk, tehát lényegében csak a lakásban nincs az emberen maszk) azóta minden nap erős fejfájásom van, ami inkább már migrén. Fáradékonyabb is vagyok. Más is tapasztalt ilyet a maszk miatt?2020. nov. 22. 17:24
11/13 A kérdező kommentje:
Én is hülyeségnek tartom ezt a pszichés alapon dolgot. Meg azt is hogy a maszkban ugyanúgy lehet levegőt kapni, mint nélküli. Szívbetegekre, asztmásokra is maszkot kényszerítenek, holott köztudott hogy ők eleve nehezebben veszik a levegőt. De még az ilyenekre is hogy pszichés alapon. Biológiát ezek az emberek nem igazán tanulhattak.
2020. nov. 22. 19:51
12/13 anonim válasza:
Időnként állj félre, ahol nincsen sok ember, és engedj be egy kis levegőt a maszk alá.
13/13 anonim válasza:
*Én kb 11 perc után egyszer émelyegni kezdtem. Szerencsére nem volt sor a kasszánál, gyorsan tudtam fizetni, és kirohanni a boltból; de utána még egy ideig nem voltam jól. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!