Vérnyomás: 110/76. Pulzus: 104. Ez normális? Mit csináljak?
Hán éves vagy, milyeen magas, hány kiló, férfi v nő??
A pulzust ellenőrizd többször, ha tartósan 90 felett van, akkor azt jelezni kell az orvosnak
A stressz biztos közrejátszik. Eddig 3-szor utasítottak el véradásról magas pulzus miatt, 110-125 közötti értékeket mértek...
Másnak is ennyire érzékeny az idegrendszere?
Életkor: 40 (férfi).
Testtömeg: 65-67 kg.
Amúgy semmilyen egészségügyi problémám nincs, vagy legalábbis teljesen tünetmentes vagyok. Tavasztól őszig szoktam futni, kielégítő aerob teljesítménnyel rendelkezem.
Cooper teszt: 2300+ m, megnyugvási pulzus (recovery heart rate): 30-35.
Pihenéskor lemegy 30-ra a pulzusod? Az kemény.
De amúgy én például nagyon érzékeny vagyok a stresszre, mármint ami a pulzusomat illeti. Otthon ücsörögve 50 körül van, az orvosnál ücsörögve meg 100 :-/ Stresszes esemény, előadásra készülés már egy-két héttel előre meg tudja dobni az éjszakai pulzusomat egy 20%-kal is. De én egyszerűen elkönyveltem magamnak, hogy ilyen vagyok, és igyekszem kerülni a stresszt, meg a közismert módszerekkel csökkenteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!