Szúró fájdalom a mellkasomnál. Néha nehezen lélegzem. Mitől lehet ez? Nem idegeskedem, váratlanul jönnek ezek a tünetek, szúró fájdalom érzet mellkasomnál, illetve szívemnél.
Ugye nem szívinfarktus? Nyugodt napom volt, nem idegeskedtem semmin magam.
Azonnal hívd fel az ügyeletet. Akár covid is lehet.
Az infarktus nem feltétlenül akkor jön, ha az ember ideges.
2020. nov. 16. 21:58
2/13 A kérdező kommentje:
De ezek a tünetek váratlanul jöttek. Nem rég voltam teszten és negatív lettem.
2020. nov. 16. 22:01
3/13 anonim válasza:
Szerdán reggel végeztek édesanyámon gyorstesztet,negatív lett...Pénteken elájult itthon,mentőt hívtam,azóta élet halál között fekszik lélegeztetőgépen,altatásban a kórházban.
2020. nov. 16. 22:04
4/13 anonim válasza:
Lehet szívritmus zavar, ezekkel a tünetekkel inkább menj le a háziorvoshoz egy EKG-re és onnan a kardiológushoz (ha az EKG nem is mutat semmit, az azért lehet, mert abban a pillanatban normális a szívműködésed, de az EKG-papírt kérni fogja a kardio., mert ő jobban ki tudja értékelni)
2020. nov. 16. 22:05
5/13 anonim válasza:
Namármost, szúró fájdalom 90% százalékban nem szív eredetű. Tüdőbaj lehet, viszont ahhoz nehézlégzés is társul az esetek nagy részében, ez esetben akár tüdőembólia is lehet. De mégis legtöbb esetben banális oka van. Nekem mindennapos a mellkasi fájdalom, már hozzászoktam, kardiológián nem találtak semmit.
2020. nov. 16. 22:16
6/13 anonim válasza:
De azért azzal a 10%-kal elmehetne egy talán sejthető próblémát kivizsgálni, nehéz kiszúrni a sok szerv közül melyiket is vizsgálja ki az ember. Nem értem miért kell ijesztgetni :(
Nagyimnak es anyukamnak is pont ezek a tunetei voltak idokozonkent. Egyikuknek sem volt (szerencsere) tudoemboliaja az esetek tobbsegeben (soha), viszont szivritmus-zavar es billenytu-meszesedes volt.
2020. nov. 16. 22:23
7/13 anonim válasza:
De honnan tudod hogy annak köze volt hozzá? A szúró érzés idegi eredetű, a szó szoros értelmében, pl egy idegbecsípődés. Lehet egyszerre halálos szívbetegséged és szúró mellkasi fájdalmad de honnan tudod hogy attól fáj érted.
2020. nov. 16. 22:41
8/13 A kérdező kommentje:
Most mit tegyek? Komoly a baj? Tüdőembolia lehet? Nagyon be pánikoltam. Mit tegyek? Nagyon félek
2020. nov. 16. 22:48
9/13 anonim válasza:
De ne félj az nem old meg semmit. Lehet AKÁR az is, de közel se az a legtutibb. Belélegzésre jobban fáj? Ha nem akkor nem is a tüdővel van a baj
2020. nov. 16. 22:56
10/13 A kérdező kommentje:
Néha igen néha nem. Allergiás vagyok ma nem vettem be tablettát
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!