Hogy van ez? Nem értem.
Augusztus végén kezdődött a probléma mikor egy estére belázasodtam, rendesen 39 fokra. Másnapig eltartott. Harmadnapra meg a hasam kezdett el menni, fájni, étvágytalanság jelentkezett. Negyedik napra elmúlt. Tegnap előtt ugyan ez volt belázasodtam este, szintén magas volt, másnap estére elmúlt. Ma egész nap megint ment a hasam és étvágytalanságom volt. Ami múlófélben van, szerintem holnap megint el fog múlni?
Mi lehet a bajom? Lehet daganatra gyanakodni? Orvoshoz(nem körzeti, sztk (körzetinél már voltam - fertőzésre gyanakodott)) csak akkor akarok menni ha ugyanez jelentkezik 3x-ra és ha elmúlik a járványhelyzet.
17F
Emberek ne legyetek már hülyék. Nem kell mindenből koronát csinálni, csak mert járvány van. Szerintetek eltűnik az összes betegség, és csakis kizárólag a korona marad a világon?! Betegségek ugyanúgy vannak!
Kérdező, nem lehet hogy valami olyat ettél ami romlott volt, esetleg nem vagy allergiás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!