Miért recseg-ropog az állkapcsom?
Figyelt kérdés
Ásításkor, vagy egy nagyobb falat harapásakor, nagyot kattan az állkapcsom, olyan mintha ki akarna akadni.Régebben is volt már egy ilyen időszakom, aztán pár hónap után elmúlt, de most megint érzem, ugyanúgy a jobb oldalon.Mitl van ez, és hogy lehetne megszüntetni?2008. nov. 29. 14:30
1/4 A kérdező kommentje:
Szerintem a kalcium-hiány kizárva, mert sok tejterméket és húsfélét eszem, s kalcium pezsgőtablettát is szoktam inni.
2008. nov. 29. 14:31
2/4 anonim válasza:
Fogaiddal minden rendben?
Nekem fogszabályzóm van a keresztharapásom miatt, és mielőtt belevágtam volna a kezelésbe, azt mondták, h ha nem csináltatom meg akkor kattogni fog fog az állkapcsom, mert szétmennek az ízületek. Sztem nézesd meg fogorvossal, bár ritka, hogy a fogak állása miatt 17 évesen elkezdene kattogni, de ki tudja...bármi megeshet...
3/4 A kérdező kommentje:
Hát..bulldogharapásom van:D volt vagy 4 éven keresztül fogszabályzóm, rendbe is jött(a szemfogam beljebb volt a többinél, s azt tolták ki), hordtam is az éjszakait ameddig elő volt írva...de a fogam visszavándorolt, szóval baromira nem érte meg szenvedni vele:( de akkor lehet, h emiatt van..
2008. nov. 29. 17:27
4/4 LEO88 válasza:
Ez jó kérdés, mert az én állkapcsom is így működik, szerencsére még nem akadt ki.
Én arra gondoltam, hogy nem-e elaludtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!