Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért van az, hogy én valahogy...

Miért van az, hogy én valahogy nem tudok bízni semmiben, mindig le kell ellenőriznem amit "otthagytam"?

Figyelt kérdés

Egy példa. Zippo öngyújtó. Nem bírom nem megnézni, hogy elaludt-e a láng. Nem tudom miért. Nem félek, hogy kigyullad valami, vagy elfogy a benzin belőle... Vagy bármi. Csak egyszerűen nem tudok bízni benne.

Ez miért van? Valakinél hasonló?

2020. nov. 1. 23:47
 1/1 Angel3000 ***** válasza:
Szia! Ez egy kènyszer betegsèg, mindig kèsztetèst èrzel, hogy ujra ès ujra le ellenörizzed a dolgokat! Egy ismerösönek volt hasonló, de az illetônek a kènyszere a kèzmosásra összpontositot. Megmosta a kezèt aztán 5 perc elteltèvel ujra megmosta, mert ugy èreztem hogy nem csinálta jól, aztán megin megmosta, hogy biztos legyen.
2021. jan. 22. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!