Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » A Seduxenből mennyit lehet...

A Seduxenből mennyit lehet naponta bevenni?

Figyelt kérdés
2020. okt. 22. 17:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Olvasd el a betegtajekoztatot
2020. okt. 22. 17:52
 2/7 A kérdező kommentje:
Sajnos ott nincs leírva.
2020. okt. 22. 17:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Diazepamnal 0.1-tol 0.3mg/kg-ig van a szokasos adagolas.
2020. okt. 22. 18:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Biztos mondta az orvosod mennyit szedj be nem?
2020. okt. 22. 18:01
 5/7 A kérdező kommentje:

Nem járok orvoshoz! Anyu szedi altatóként, de most annyira kivagyok borulva, hogy kellene nyugtatót bevennem, mert félek, hogy rosszul leszek.

Tegnap éjszakától kezdve szerintem olyan két szemet vehettem be. Mert éjszaka vettem be 2x negyed szemet, ma pedig még 3x felet, tehát ez kettő szem. De úgy érzem éjszakára még egy felet be kellene vennem, mert még kicsit erősebben ver a szívem a kiborulás miatt.

2020. okt. 22. 18:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Vegyel be meg egyet
2020. okt. 22. 18:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Pont ezért nincs ráírva, mert kizárólag az orvos határozhatja meg. elég veszélyes össze vissza szedni. Van egy bevezetés kis adagban amit addig kell növelni, míg a hatás megfelelő, de erről csak orvos dönthet. Xanax ról tudom megmondani Napi 0.2 mg tól akár napi 3x1mg. Háziorvos is felírhat ilyeneket, egyszer célszerű lenne lemenni.
2020. okt. 27. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!