Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » A kézápoló krémek hatásosak...

A kézápoló krémek hatásosak rövid/hosszútávon?

Figyelt kérdés

Gyárban dolgozom, ahol a nap 8 órájában használom a kezeimet, emiatt kemény, kérges, de még nem repedezett mondjuk. Kenegetem egy ideje mindenféle kézkrémmel, loreal, indulona, isolda, de nem igen vettem észre változást, nem lett puhább a kezem. Lehet azért, mert minden héten dolgozom ugye, a kéznek nincs ideje regenerálódni, ezt csak nyugodt körülmények között lehetne...

Aki használ kézkrémet az mit gondol erről? Hatásos? vagy csak humbug?

2020. okt. 21. 21:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Hatásos, ha rendszeresen használod. Kesztyűt nem viselhetsz?
2020. okt. 21. 21:14
 2/8 anonim ***** válasza:

Reszeld ugyanúgy mint a sarkad.

És nekem a legjobb , a pennys tegelyes.

Próbáltam a lehető legdrgabbat is.

Nem sajnáltam rá a pénzt hidd el.

Az vált be.

A másik, a este bekened jó vastagon, kokuszolajjal, és rá kesztyű.

Az is jó.

2020. okt. 21. 21:16
 3/8 A kérdező kommentje:
viselek kesztyűt, de nem lehet vastag mert éreznem kell az árut, hogy pontosan tudjak vele dolgozni. Rendszeres használom akkor hatásos tényleg? még ugy is, ha mindennap meg van terhelve a kéz?
2020. okt. 21. 21:25
 4/8 anonim ***** válasza:
Valamit segíthet, de természetesen nem lesz 'babapopsi' tapintású.
2020. okt. 21. 21:27
 5/8 anonim ***** válasza:

Sajnos nem ismerem, mely osszetevok miatt jo egy krem, de van kulonbseg. A piros Garnier kezkrem pl jo, de lehet, hogy patikai no name krem is jo.

Este lefekveskor kend be nagyon. Erintokepernyo ugye nem jo ilyenkor. Egy jo krem melyen beivodik, nehany kezmosas nem viszi le. Ami legjobban art a keznek, hidegben kesztyu nelkul jarni. Ha nem kulteren dolgozol, akkor majd viselj kesztyut.

2020. okt. 21. 23:21
 6/8 anonim ***** válasza:
pár napig minden este bekenni nagyon vastagon kézkrémmel, rá nejlon zacskó, erre ráhuzni egy zoknit.ezzel aludni. ezt 3-4 este egymás után. utána már csak heti 2x, végöl heti 1x is elég. Legjobb az aldiban időszakosan kapható (sajna ritkán) sajátmárkás ombia SOS kézkrém.Tökéletesen rendbehozza
2020. okt. 22. 07:47
 7/8 A kérdező kommentje:
utolsó: lehet kipróbálom, de most komolyan, zoknit huzni rá? :D
2020. okt. 22. 20:29
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát ötujjas kesztyüt nehéz lenne a nejlonzacsira ráhuzkodni:)
2020. okt. 22. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!