A kézápoló krémek hatásosak rövid/hosszútávon?
Gyárban dolgozom, ahol a nap 8 órájában használom a kezeimet, emiatt kemény, kérges, de még nem repedezett mondjuk. Kenegetem egy ideje mindenféle kézkrémmel, loreal, indulona, isolda, de nem igen vettem észre változást, nem lett puhább a kezem. Lehet azért, mert minden héten dolgozom ugye, a kéznek nincs ideje regenerálódni, ezt csak nyugodt körülmények között lehetne...
Aki használ kézkrémet az mit gondol erről? Hatásos? vagy csak humbug?
Reszeld ugyanúgy mint a sarkad.
És nekem a legjobb , a pennys tegelyes.
Próbáltam a lehető legdrgabbat is.
Nem sajnáltam rá a pénzt hidd el.
Az vált be.
A másik, a este bekened jó vastagon, kokuszolajjal, és rá kesztyű.
Az is jó.
Sajnos nem ismerem, mely osszetevok miatt jo egy krem, de van kulonbseg. A piros Garnier kezkrem pl jo, de lehet, hogy patikai no name krem is jo.
Este lefekveskor kend be nagyon. Erintokepernyo ugye nem jo ilyenkor. Egy jo krem melyen beivodik, nehany kezmosas nem viszi le. Ami legjobban art a keznek, hidegben kesztyu nelkul jarni. Ha nem kulteren dolgozol, akkor majd viselj kesztyut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!