Hogy lehet visszaszorítani a székletet? Általában napi 2 van, de szeretném lecsökkenteni napi 1-re. Nincs se kedvem, se időm 2x székelni.
Figyelt kérdés
2020. okt. 21. 17:44
2/10 anonim válasza:
Hogyhogy nincs idod? Nem jon ki azonnal? Ulsz rajta?
4/10 A kérdező kommentje:
Nem eszek sokat. De nekem negyed óra legalább, mire tisztára tudom törölni, meg mosakodni kell utána
30 perc
2020. okt. 21. 18:21
5/10 anonim válasza:
Negyed óráig tart kitörölni?
Meg még fél óra mosakodás?
Hány kiló (mázsa) vagy?
"Nincs se kedvem, se időm 2x székelni."
Ha menni kell, hát menni kell. Ez nem kedv kérdése.
Kamu/rosszul megfogalmazott kérdés.
6/10 A kérdező kommentje:
75
Nem tehetek róla, nehéz tisztára törölni
2020. okt. 21. 18:54
7/10 anonim válasza:
Ne légy már ilyen szerencsétlen. Simán 1 napig is vissza lehet tartani mindenféle varázslás nélkül.
8/10 anonim válasza:
Itt felettem.. Te tiszta .. Atyám. XD inkább ne válaszolj soha többet senkinek.
9/10 anonim válasza:
Itt felettem. Neked ilyen renyhe a farizmod? Mitől?
10/10 anonim válasza:
törlésnél van egy trükköm. mikor már majdnem tiszta,a következő papirt az ujjammal óvatosan szinte beledugom a jukamba,felállok, és jól összeszorítom a farpofáimat.ezt addig ismétlem, amíg már tiszta lesz papir .Így az alsógatyám sem szokott vonalkódos lenni, még akkor sem ha becsípődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!