Az alvásparalízis közben érzett fájdalom valós?
Pár hete volt egy alvási bénulásom, amikor azt éreztem, hogy ég a karom. Először zsibbadást éreztem majd égést.
Az lenne a kérdésem, hogy az eközben érzett fájdalom valós-e. Nyilván igazából nem égtem, mert semmi sérülést nem okoz az ilyesmi, de akkor is. Hogy érzékelhet fájdalmat a testem, ha valójában nem is létezik?
Azt még elfogadom, hogy előjönnek nem létező dolgok, mert behaluzza az agyad, de a fájdalom szerintem teljesen más.
Pedig fájdalmat is lehet haluzni. Életemben nem éreztem olyan nagy fájdalmat, mint paralízis közben. Az agy egy hihetetlen dolog. Fájdalmat is ingerek útják érzel, ahogy érintést, tapintást is. Ha azokat tudja szimulálni az agy, hát a fájdalmat miért ne?
Fizikailag amúgy nincsen semmi bajod, amiatt nem kell aggódni.
Álmodban is éreztél már fájdalmat, nem? Hát ez ugyanaz kb.
Na, azért óvatosan!
Lehet, hogy valós - mondjuk egy érszűkület miatti - fájdalmat kötöttél az álomhoz.
=> ORVOS!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!