Nem tudok aludni, mitől legyek álmos?
Figyelt kérdés
Olyan este 9 óta vagyok az ágyban, mert akkor már éreztem, hogy zuhanok de semmi. Hiába éreztem álmosnak magam azóta se tudok elaludni. A szemem fárad, de semmi. Még nem volt ilyen. 23 vagyok. Mostanában kusza az alvás időm de ez csak nem ok erre. Konkrétan ég a szemem a fáradtságtól de csak forgolódok.2020. okt. 12. 00:59
11/12 anonim válasza:
Arra azért figyelj, hogy a 6. tényleg a 4.után legyen
12/12 anonim válasza:
Nekem az segít, ha alkoholmentes (kizárólag alkoholmentes) sört iszom este, vagy az ebédhez magnéziumos pezsgőtablettát iszom. Lefekvéskor olvasok. Ha arra sem alszom el, akkor beveszek egy Nurofent vagy Aléve-t, furcsa, de attól elalszom. A sörben B vitamin van, a magnéziumosban pedig B vitamin is és magnézium is.
Akkor nem tudok elaludni, ha front van.
A pajzsmirigy is befolyásolja az alvást. Kéne egy laborvizsgálat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!