A reggeli szédülés mitől lehet?
Mostanában jellemző, hogy időről időre elszédülök, tompán fáj a fejem, mint mikor front van. Azt vettem észre, hogy reggel mikor felkelek a legrosszabb de utána van, hogy napközben is előjön. Ha fekszem gyakrabban előfordul, de ugyanúgy érzékeny vagyok a menet közben olvasásra, hirtelen felállásra, valamint bizonyos szögben olvasásra. Tudom, hogy kapcsolatban állhat a füllel, valamint a szemmozgással.
Szeretném kivizsgáltatni de nem feltétlenül ebben a járvány helyzetben szeretnék orvoshoz járkálni.
Van valakinek hasonló? Mitől lehet? Migrén? Vertigó? Nektek mikor jön elő és mitől múlik el hamar?
Nyilván nem szakmai tanácsadást szeretnék, még a támadások elkerülése előtt ("NEM VAGYUNK ORVOSOK", "MENJ ORVOSHOZ") egyszerűen tippeket, amíg eljutok a dokihoz.
Ha nem akarsz orvoshoz menni, akkor tűrni kell.
Egyébként a nyaki gerinced rendben van?
Sok éve vagyok így én is.
Voltam szemésznél (kétszer), vérvételen, neurológiai rendelésen, fül-orr-gégésznél, belgyógyászati vizsgálaton, nőgyógyászati vizsgálaton. Nem találtak sehol semmit.
Én - saját tapasztalatok alapján - arra jutottam, hogy a front okozza a panaszokat.
Vérnyomásom mindig jó.
Sajnos nálam akkor múlik el, ha elmúlik a front is...
Ami segíthet a tünetek enyhítésében: B6-vitamin, sok folyadék, pihenés, nyugalom.
Kitartás!
Érdemes lenne elmenni pár helyre, akár csak laborba is, mert vérszegénység is okozhatja.
Minden jót kívánok!
Hármas voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!