Reggeli szédülés, émelygés és hányinger mitől lehet? Van valakinek? Teljesen spontán jön, de miért?
Szoktam reggelizni, viszonylag rendszeres a napi rutinom, nincsenek menstruációs vagy hasonló problémáim. Egyszerűen csak felébredek, reggelizek, lefürdök és amikor elindulok a melóba a 1,5 órás úton végig azt várom, h na mikor esek össze. Nem pánik betegség, nem vagyok hipohonder, de nagyon ramatyul vagyok reggelenként. A vérnyomásom is elvileg normális.
Mi lehet ez? :S
Valamikor volt a Dedalon tabletta, utazási hányinger ellen. Kérdezd meg a háziorvost, lehet van már más is, korszerűbb.
Mivel utazol? Utazás közben ha busszal mész nem szoktál olvasni? Attól is lehet.
Első!
Nem, nem lehetek szerencsére. :)
Amúgy meg elég régóta van, már vagy 20 gyerekem lehetne. :D
Busz-metró-villamos. Nem gondolnám, hogy az utazástól van, mert délután sosem jelentkezik. Olvasni, olvasok de inkább tele hányom a buszt, mint hogy 1,5 óráig bámuljak ki a fejemből. :S
Én arra gondoltam, hogy valaho tudat alatt a nap kezdéssel van a bajom, attól lehet, de ha valahová 8 előtt el kell indulnom mindig ez van. Márpadig egy héten minimum 6X el kell indulnom korán.
Muszáj lesz orvossal beszélni. :S Csak hát kinek van ideje egy ilyen csekélységért 2 órát üddögélni a rendelőben? :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!