Mit csinaljak, ha betegen is el akarnak kuldeni iskolaba, mert anyamek szerint semmi bajom?
Figyelt kérdés
Egesz nap csak ket kiflit ettem, mert hanyingerem van, delutan aludtam, raz a hideg, megy a hasam. De szerintuk csak nincs kedvem iskolaba menni... Orvoshoz meg nem visznek el, igy nem lesz igazolasom se, de egyedul nem merek elmenni, mert felek, hogy elajulok ut kozben... :(2020. szept. 30. 20:55
2/8 anonim válasza:
En nem mennek el, ha megy, es nem tudok megmozdulni
Majd igazolja.
Neg aztan akkor mi van??nem tudom, hany eves vagy, de nem erdekel senkit, volt-e igazolatlan orad...nekem is irt be genyosagbol ofo egyik even bizonyitvanyba, pedig mindig minden igazolva volt....pontszamitasba nem tartozik
3/8 anonim válasza:
A szüleid nagyon felelõtlenek!Ha átküldöd a számukat le is oltom õket egy frappáns sms-ben.
4/8 anonim válasza:
Csak azert, mert nem Covid, szarra fertozod az osztalytarsaid. Teged is sajnallak, ne ertsd felre, csak felduhit a szuleid hozzaallasa mindket okbol. Legyel engedetlen! Maradj otthon.
5/8 anonim válasza:
Nem is kell orvoshoz menned, úgysem fogadna időpont nélkül, telefonálj a háziorvosnak, elmondod a tüneteid és ő majd megmondja mit kell tenned.
6/8 anonim válasza:
Ja persze, minden 12 éves hülyegyerek csak úgy önhatalmúlag odatelefonál, elmondja a halálos tüneteit, amit a doki simán elhisz, anélkül, hogy beszélne a szülővel.
7/8 anonim válasza:
Ha egyedül is elmenne ha nem félne, hogy rosszul lesz,akkor szerintem nem 12 éves, így miért ne telefonálhatna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!