Mit csináljak, hogy ne érezzem magam otthon feszélyezve kakiláskor?
Sziasztok! En egy 21 eves lany vagyok es van egy igencsak ciki, de ugyanakkor megoldasra varo problemam. Ami pedig nem mas, minthogy sajnos nem tudok otthon wczni, ha otthon van barki a csaladbol. Sajnos nem tul nagy a lakas, a mellekhelyiseg is eleg rossz helyen van, apukam es anyukamon kivul van egy ocsem es a baratom is sokat van nalunk, es amikor ok otthon vannak, nem tudok kakilni sehogy sem. Hiaba vagyok felpuffadva vagy hiaba gorcsol, faj a hasam akkor sem jon az inger. Biztosan valami psziches gond lehet mert amint nincs otthon senki (akarcsak tudom hogy huzamosabb idore eltavoztak) rogton ramjon a dolog es szaladok a wcre.
Es emiatt van hogy tobb napig sem tudok wczni vagy ami rosszabb ha elmegyek mondjuk szorakozni, progizni, akkor ugy kell elinduljak hogy rossz a hasam es erzem hogy telve vagyok... Es ilyenkor altalaban utkozben kell keresnem valami megoldast a kakilas megoldasara, plaza vagy hasonlo..
Hetkoznapokon ez nem akkora baj, mert munkahelyen el tudom intezni, inkabb a hetvege ami rossz szokott lenni. Vagy a hetfo reggel, mikor alig varom hogy beerjek a munkahelyemre emiatt...
Remelem nem en vagyok az egyetlen aki hasonlo gondokkal kuzkodik.:(
Hogy tudnam lekuzdeni ezt az otthoni helyzetet?
2es
Nem tudok ferfiasan gondolkodni mivel no vagyok. Es nem szoktam azt a szot hasznalni hogy szaras, az obszcen kifejezes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!