Emberek, akiknek nincs otthon klímájuk/légkondijuk! Hogyan élik túl ezt a hőséget?
Egyik rokonomnál vagyok látogatóban egy hetet. Sajnos pont most, ebben a kánikulában. Végig 30 fok fölött van hőmérséklet, de inkább 32-33 napközben. Nem bírom már, egyszerűen döglök meg a melegben. Nem vagyok ehhez hozzászokva, mert nálunk van légkondi, ami ilyen időjárásnál számomra nélkülözhetetlen. Sajnos egyáltalán nem bírom a meleget, pedig fiatal vagyok (23) és semmi alapbetegségem nincs.
Hogyan lehet ezt átvészelni? Még 5 napig itt leszek.:( Napközben elmentem barátokkal találkozni légkondis helyre, de éjszaka nem tudok aludni. Ötletek?
Ki fogod bírni.
Ahogy az előző éjszakákat is, ahogyan mások is, nincs mindenkinél légkondi. Nehéz, de ha ez van, hát ez van.
Napközben sötétítsd el a szobát. Ablak-ajtó csukva, függönyök elhúzva, ha van redőny, teljesen le. Éjszakára "világosíts" újra, nyiss ablakot.
Ha tudsz, aludj a földön. Nem vicc, nekem segített, a nyitott erkélyajtónál a földön aludtam. Mondjuk, én bírom a kemény felületen alvást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!